Dasstec - Technical Consultancy
 
Managementul stocurilor de piese de schimb si consumabile, chiar si cu un software adecvat, nu este simplu. Gestionarea unui depozit prin intermediul a doua sisteme, ERP si CMMS, este o sarcina complexa deoarece presupune dezvoltari dificile pe partea de IT, iar cateodata acestea sunt imposibil de realizat.
...cititi intregul articol


Managementul mentenantei modern este unul computerizat, iar CMMS nu trebuie sa fie vazut ca un trend sau ca un instrument minune care va rezolva toate problemele de mentenanta. Haideti sa vedem cum alegem un CMMS potrivit pentru organizatia noastra.
...cititi intregul articol


Update ManWinWin - Dasstec continua optimizarea managementului mentenantei cu noua versiune ManWinWin 5.4.0.0
...cititi intregul articol


ManWinWin a implementat modul de lucru cu cititoare de cod de bare, functionalitate dezvoltata pentru cresterea productivitatii, reducerea erorilor si simplificarea task-urilor zilnice ale personalului din mentenanta.
...cititi intregul articol

Intr-un sistem de management al mentenantei, costul contribuie atat la cuantificarea productivitatii unui echipament din punct de vedere financiar, cat si la pierderile rezultate din folosirea necorespunzatoare a acestuia.
...cititi intregul articol

Labormed - un nou client din domeniul Pharma in portofoliul ManWinWin Romania
...mai mult

Mentenanta in vremuri dificile - Importanta Managementului Mentenantei: Prioritizarea mentenantei corective nu mai este de ajuns. Conceptul de intretinere a evoluat de la simpla reparare a defectiunii la un alt nivel, acela in care interventiile sunt planificate, cu scopul de a se evita caderile accidentale - Mentenanta preventiva.
...mai mult

Dasstec. De ce noi?

Suntem un ONE-STOP SHOP.
Daca aveti nevoie de o gama completa de servicii automatizari, le puteti gasi pe toate la Dasstec - Atelierul de Inovatie.

Consultanta
Tehnica
Management
de Proiect
Proiectare
Concepte
Optimizare
Costuri
Inovare
Specificatii
Tehnice
Management
Mentenanta
Software
Mentenanta

Suntem FLEXIBILI.

Fiecare proiect este diferit. Aveti nevoie de o solutie tehnica sau de management de proiect conceputa pentru a raspunde unor nevoi specifice. Noi va punem la dispozitie serviciile si consultantii potriviti pentru a le implementa.

Suntem EFICIENTI.

Propunem fiecarui client o solutie personalizata care sa se potriveasca bugetului, cu garantia unui serviciu de calitate.

Fashion Days:

"Alegerea de a lucra cu un consultant independent si specializat in automatizari a insemnat siguranta, calitate si optimizare in solutia tehnica si procesul de implementare, timp si bani economisiti in economia proiectului.
Recomand Dasstec, lucrati in echipa si cu un consultant autentic."


Bogdan Babiciu, Quality Manager

"Consultanta tehnica insemna pana acum argumente de vanzare din partea fiecarui furnizor. Am intalnit insa la Dasstec obiectivitatea si specializarea necesare intocmirii unui bun caiet de sarcini, alegerii celei mai potrivite solutii tehnice, urmaririi proiectului pana la data planificata si indeplinita a punerii in functiune."

Paul Copil, Head of Operations C.E.E.


Infomed:

"Man WinWin it is a very smart and flexible software that was easily adapted to the needs of our company by a competent and professional team of consultants."

Mr. Luca Bettinelli, CFO


Bunge:

"Just had the pleasure to be part of an implementation project of ManWinWin for the Maintenance Control in one of our plants and it was a really pleasant surprise to see a really straightforward and very flexible app.
It allows for quick data import in case of migration from a legacy/different system, really customizable, very easy to integrate and operate. This is a most important advantage of such an application, as working in an industrial enviroment, the operators really need a simple and straight-forward app, that is reliable enough through the work cycle. Many thanks to the DASSTEC MWW Implementation Team. You're doing a great job, hope to work with you again."


Tiberiu Novac, IT Project Management Officer at Bunge EMEA© 2014 DASSTEC. Toate drepturile rezervate | Servicii de consultanta tehnica Software mentenanta | Servicii | Contact